logo
This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat
Latest Posts
+387648592568
info@GOtravel.com
Top
 

COM ARRIBAR

Amb transport pĂşblic

Podem arribar amb RENFE o FGC fins a Manresa i continuar el viatge amb autobĂşs (companyia ALSA) fins a La Pobla de Lillet.

L’altre alternativa, Ă©s arribar amb RENFE fins a CampdevĂ nol i continuar el recorregut amb autobĂşs (Autocars MIR) fins a La Pobla de Lillet.

 

Transport a la demanda

El transport a demanda està destinat als usuaris dels municipis amb menys habitants que no disposen d’un servei regular de transport públic amb autocar. L’objectiu és connectar els usuaris, el dia que ho necessiten, amb la parada de transport públic més propera o amb la seva destinació final a partir d’un vehicle taxi.

El servei es presta des del punt de parada acordat amb cada municipi fins a la parada de transport públic del municipi de destinació i es duu a terme en els horaris preestablerts que enllacen amb les línies de transport regular. Aquest servei també està disponible els caps de setmana i festius.

Per poder utilitzar el servei s’ha de fer reserva prèvia, trucant al telèfon 683 38 82 85 o bé via missatge de whatsapp. La reserva s’ha de fer almenys amb un dia d’antelació i l’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 8 a 17h i els caps de setmana i festius de 9 a 14h.

Amb transport privat

Desde Barcelona: 

Agafar la C-16 fins a Guardiola de BerguedĂ , on s’ha d’agafar la carretera B-402, fins a La Pobla de Lillet.

També es pot agafar la C-17 per Ripoll.

Des de Ripoll: 

Per la C-26, fins a Berga, i des de Berga per la C-16 fins a Guardiola de BerguedĂ  on agafarem la B-402 fins a La Pobla de Lillet.

També és pot venir per la N-152, passant per Campdevànol i Gombrèn i continuar per la GI-401 i la B-402, fins a La Pobla de Lillet.

Des de Puigcerdà: 

Per la N-260 i la C-16, passant pel tĂşnel del CadĂ­.

Des de La Seu d’Urgell: 

Per la N-260 i la C-16 pel túnel del Cadí o també per la LV-4008 a Cornellana, Josa i Gósol.