logo
This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat
Latest Posts
+387648592568
info@GOtravel.com
Top
 

BIOSPHERE

La Pobla de Lillet, és un municipi totalment compromès amb el desenvolupament del turisme sostenible, apostant per un model responsable i ambientalment sostenible, essent curosos amb l’entorn natural que ens envolta.

Des de l’Oficina de Turisme de la Pobla de Lillet s’està treballant de valent per seguir millorant i consolidant el municipi com una destinació turística compromesa amb la sostenibilitat, amb una gestió responsable del turisme i amb una estratègia transversal que vol garantir un model perdurable en el futur.

És per aquest motiu, que l’Oficina de Turisme de la Pobla de Lillet i els Jardins Artigas, han obtingut la certificació Biosphere Responsible Tourism, un segell de reconeixement internacional que certifica les bones pràctiques requerides des del Sistema de Turisme Responsable.

Seguint els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU, el certificat Biosphere, facilita a les empreses adherides, l’assessorament en matèria de directrius, tallers, formació i un servei personalitzat per poder portar a terme les accions i les bones pràctiques que requereix el compromís.

Els principals requisits i pràctiques que es contemplen són,

  • Plans de millora de l’empresa
  • Protecció del paisatge
  • Gestió i control de la llum i l’aigua
  • Gestió i control dels consums de productes i serveis
  • Gestió i control dels residus
  • Gestió de la contaminació acústica
  • Gestió i control d’emissions

A través d’aquestes actuacions, es garanteix la qualitat i la seguretat dels serveis que s’ofereixen als visitants.

A més a més, el municipi de la Pobla de Lillet disposa d’un servei de recollida selectiva de residus amb el sistema “porta a porta”, garantint millores en els resultats de la recollida i aportant uns millors índexs de reciclatge.

La implementació i la bona pràctica d’aquest sistema de recollida “porta a porta” és cosa de tots, perquè separar és protegir el medi ambient, és pensar en conservar el nostre entorn natural, els recursos econòmics i l’encant turístic de la nostra comarca.