logo
This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat
Latest Posts
+387648592568
info@GOtravel.com
Top
 

BIOSPHERE

La Pobla de Lillet, 茅s un municipi totalment comprom猫s amb el desenvolupament del turisme sostenible, apostant per un model responsable i ambientalment sostenible, essent curosos amb l鈥檈ntorn natural que ens envolta.

Des de l鈥橭ficina de Turisme de la Pobla de Lillet s鈥檈st脿 treballant de valent per seguir millorant i consolidant el municipi com una destinaci贸 tur铆stica compromesa amb la sostenibilitat, amb una gesti贸 responsable del turisme i amb una estrat猫gia transversal que vol garantir un model perdurable en el futur.

脡s per aquest motiu, que l鈥橭ficina de Turisme de la Pobla de Lillet i els Jardins Artigas, han obtingut la certificaci贸 Biosphere Responsible Tourism, un segell de reconeixement internacional que certifica les bones pr脿ctiques requerides des del Sistema de Turisme Responsable.

Seguint els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l鈥橭NU, el certificat Biosphere, facilita a les empreses adherides, l鈥檃ssessorament en mat猫ria de directrius, tallers, formaci贸 i un servei personalitzat per poder portar a terme les accions i les bones pr脿ctiques que requereix el comprom铆s.

Els principals requisits i pr脿ctiques que es contemplen s贸n,

  • Plans de millora de l鈥檈mpresa
  • Protecci贸 del paisatge
  • Gesti贸 i control de la llum i l鈥檃igua
  • Gesti贸 i control dels consums de productes i serveis
  • Gesti贸 i control dels residus
  • Gesti贸 de la contaminaci贸 ac煤stica
  • Gesti贸 i control d鈥檈missions

A trav茅s d鈥檃questes actuacions, es garanteix la qualitat i la seguretat dels serveis que s鈥檕fereixen als visitants.

A m茅s a m茅s, el municipi de la Pobla de Lillet disposa d鈥檜n servei de recollida selectiva de residus amb el sistema 鈥減orta a porta鈥, garantint millores en els resultats de la recollida i aportant uns millors 铆ndexs de reciclatge.

La implementaci贸 i la bona pr脿ctica d鈥檃quest sistema de recollida 鈥減orta a porta鈥 茅s cosa de tots, perqu猫 separar 茅s protegir el medi ambient, 茅s pensar en conservar el nostre entorn natural, els recursos econ貌mics i l鈥檈ncant tur铆stic de la nostra comarca.