logo
This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat
Latest Posts
+387648592568
info@GOtravel.com
Top

PREGUNTES FREQÜENTS

Jardins Artigas

Com arribar-hi?

Amb cotxe propi: des del centre del poble, entrant per la Plaça del Fort, cal seguir pels carrers Pontarró, Àngel Guimerà i Salvador Torrents. Al final d’ aquest carrer trobareu la via del tren, la qual heu de seguir fins a arribar a l’ l’ aparcament dels Jardins Artigas.

Alerta: els dies en què el Tren del Ciment està en funcionament cal respectar el semàfor situat al final del carrer Salvador Torrents. Si el semàfor està activat, caldrà esperar que el tren passi. Després ja podreu accedir a la via del tren i continuar fins a l’ aparcament dels jardins. Un cop acabada la visita, podeu preguntar a la guixeta si és bon moment per a accedir a la via del tren

Amb autocar: els autocars i minibusos no poden accedir als jardins pel centre del poble, sinó que han de circular per sobre de la via del tren des del seu inici. Per aquest motiu us recomanem contactar amb l’ Oficina de Turisme, on us donaran les indicacions per tal de fer-ho amb la màxima seguretat.

Amb el Tren del Ciment: trobareu tota la informació a www.trendelciment.cat

Quins són els horaris de visita?

Els horaris d’obertura varien en funció de la temporada, us recomanem consultar-los en aquesta mateixa pàgina web o bé contactar amb l’ Oficina de Turisme en cas de dubte.

La taquilla tanca 30 minuts abans del tancament dels jardins. A partir d’ aquest moment no es permetrà l’ accés.

On podem comprar les entrades?

Les entrades es compren directament a la guixeta dels jardins, no disposem de sistema de venta anticipada.

S’accepta pagament en efectiu i amb targeta de crèdit.

Quina és la durada de la visita?

El temps recomanat és de 40 minuts, per a poder-ne gaudir tranquil·lament.

La visita és guiada?

Les visites guiades s’ ofereixen només per a grups. A la taquilla dels jardins trobareu un codi QR per descarregar-vos el fulletó amb les explicacions. També podeu descarregar el fulletó en aquesta mateixa web.

Quines normes he de seguir un cop dins dels jardins?

Dins dels jardins està prohibit fumar i no es permet fer picnic.

En època estival i per motius de seguretat, no es permet banyar-se al riu. Els Jardins Artigas són un bé d’ interès cultural, trobareu altres llocs a la comarca més adients per al bany.

Puc entrar-hi amb el meu gos?

L’ accés està permès, només us demanarem que vagi lligat durant la visita.

Si teniu previst arribar als jardins amb el Tren del Ciment, durant el recorregut del tren haurà d’anar amb morrió ( dins dels jardins no és necessari).

Com tramitar una reserva de grup?

Per a poder gaudir de la tarifa de grup es requereix un mínim de 20 persones i fer reserva prèvia a través de l’ Oficina de Turisme. La tarifa de grup inclou visita guiada d’ una hora, sempre i quan hi hagi disponibilitat de guia.

Quin és el grau d’accessibilitat dels jardins?

L’ accés als jardins es fa a través d’ una escala i un cop a dins també hi trobareu diferents desnivells amb esglaons. Malauradament no són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda o que es desplacen en cadira de rodes.

En el cas d’infants molt petits, per a la vostra comoditat, us recomanem fer la visita amb motxilla porta nadons i deixar el cotxet al costat de la guixeta, abans d’ accedir als jardins.

Els jardins estan tancats i voldria visitar-los. Què puc fer?

Us recomanem contactar l’Oficina de Turisme. Dins dels horaris d’obertura d’aquesta,us oferim la possibilitat de visitar els jardins.

Allà hi podreu efectuar el pagament de l’ entrada i us entregarem les claus. Només s’accepta pagament en efectiu.

És requisit obligatori deixar un document d’identitat en dipòsit, com a garantia, que us serà retornat en el moment de la devolució de les claus i un número de telèfon de contacte.

Xalet del Catllaràs

Es pot visitar?

De moment només és visitable des de l’ exterior, ja que l’ interior es troba en procés de restauració.

 

Com arribar-hi?

A peu: trobareu diferents rutes de senderisme amb sortida des de La Pobla de Lillet. Podeu consultar-les en aquesta mateixa pàgina web.

En cotxe: des del Santuari de Falgars, cal seguir la pista forestal que trobareu indicada com a “Xalet” ( 5 km).

 

Monestir de Santa Maria de Lillet

És possible visitar-lo?

Us recomanem contactar l’ Oficina de Turisme. Dins dels horaris d’obertura d’aquesta,us oferim la possibilitat de visitar el monestir.

Allà us entregarem les claus i us explicarem com arribar-hi. És requisit obligatori deixar un document d’identitat en dipòsit, com a garantia, que us serà retornat en el moment de la devolució de les claus i un número de telèfon de contacte.

La Pobla de Lillet

Hi ha algun pàrking per a autocars?

Venint des de Guardiola de Berguedà, trobareu un pàrking a l’ entrada del poble, a mà dreta (C/Antoni Costa). En cas d’ estar ple, us recomanem descarregar el grup allà i aparcar al pàrking de l’ Estació de Tren de La Pobla de Lillet ( situada a 1 km a les afores del poble).

On puc aparcar l’autocaravana?

Actualment s’ estan fent obres de millora a l’àrea d’autocaravanes, pel que es troba tancada temporalment. Mentrestant podeu fer servir el pàrking que trobareu a l’ entrada del poble, a mà dreta venint des de Guardiola de Berguedà, al carrer Antoni Costa. Com a alternativa, també podeu utilitzar el pàrking de l’ Estació de Tren de La Pobla de Lillet ( situada a 1 km a les afores del poble).