Restaurant Cal Pericas
Adreça: Furrioles Altes, 2
Telèfon: 93 823 61 62
Correu electrònic: info@hostalpericas.com
Pàgina web: www.hostalpericas.com
Responsable: Josep Pons Fernandez
Instagram: calpericas
Festa setmanal: diumenge nit i dilluns.
Cuina tradicional catalana i de temporada.
Especialitats de la casa: pèsols negres, canelons, escudella barrejada, crema de ceps, vedella amb bolets, mandonguilles amb sípia, conill amb llanegues, arròs amb ceps, botifarra esparracada amb ceps, civet de cérvol i estofat de senglar.
A Cal Pericas us oferim serveis d’hostal i de restaurant des de 1856.
Recentment reformat, al restaurant us oferim menú de setmana a escollir entre 4 o 5 primers plats i 4 o 5 segons plats, i de festius (caps de setmana, festius i agost) amb més opcions, entre 8 o 9 primers plats i 8 o 9 segons plats. Tots els menús inclouen postres, pa, vi i aigua. També disposem de carta de suggeriments per degustar les especialitats de la casa més elaborades.
Els nostres menús son variats i solen incloure amanides, llegums, sopes i cremes i plats elaborats com els canelons, les albergínies farcides o els creps d’espinacs amb salsa d’ametlles. Pel que fa als segons plats, les opcions varien entre carns a la brasa i plats guisats, i també peix fresc i bacallà. També elaborem les nostres pròpies postres.
La cuina de Cal Pericas incorpora elements de la cuina tradicional catalana, com són els estofats, els mar i muntanya, els sofregits , les picades i també la brasa. Es proveeix principalment de productes de temporada, frescos i de proximitat: els embotits de La Pobla, el pa de pagès, els pèsols negres de Gósol, la carn i el formatge del berguedà, el mató de la Quar, la caça i els bolets, i alguns productes de l’hort, són els principals ingredients dels nostres menús, suggeriments i postres, que varien cada dia segons l’oferta i la disponibilitat.
Tenim una llarga experiència en celebracions per grups i banquets. Us proposem menús de grups segons diferents pressupostos, i una àmplia oferta de plats de pica-pica i segons a escollir per poder confeccionar menús a mida per a cada ocasió. També elaborem pastissos personalitzats per encàrrec. Disposem del restaurant de la planta baixa, amb capacitat per 80 comensals i un petit menjador reservat al primer pis, amb capacitat per 20 comensals, ideal per petites celebracions familiars.
A Cal Pericas podreu gaudir d’una cuina d’arrels, cuidada, saludable, professional i totalment feta a casa.
-
Serveis inclososRestaurant Cal Pericas
-
Serveis no inclososS’accepten animals domèsticsTerrassaTelèfonAscensorRentadora / bugaderiaSaló de convencionsSpaLlar de focBarbacoaParc infantilJardí / zona verdaZona WifiAire condicionatCalefaccióTelevisióAssecadorPlanxaPIscinaPàrquing propiLloc cèntricServei esmorzar i dinar o soparAccés persones amb mobilitat reduïdaPagament amb targeta de crèditS’accepten animals d’ajuda / assistènciaBar / CafeteriaServei esmorzar
LOCALITZACIÓ